Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Organizasyon
|
K:1 Bölüm:1
|
2
|
mutfak personeli görev tanımları
|
K:1 Bölüm:1
|
3
|
Yönetim fonksiyonları
|
K:1 Bölüm:1
|
4
|
Mutfak Planı ve fiziksel özellikleri
|
K:1 Bölüm:2
|
5
|
Mutfak malzemeleri ve sanitasyon
|
K:1 Bölüm:2
|
6
|
Mutfak güvenliği
|
K:1 Bölüm:2
|
7
|
Kişisel temizlik ve sağlık
|
K:1 Bölüm:3
|
8
|
Araç gereç temizliği
|
K:1 Bölüm:3
|
9
|
Gıda zehirlenmelerinde ilk yardım
|
K:1 Bölüm:3
|
10
|
Özel durumlarda ilk yardım
|
K:1 Bölüm:3
|
11
|
Kalori hesaplamaları yapılması
|
K:1 Bölüm:4
|
12
|
Gıda maddelerinin gruplandırılması
|
K:1 Bölüm:5
|
13
|
Üretim maliyetleri
|
K:1 Bölüm:6
|
14
|
Üretim planlama
|
K:1 Bölüm:6
|