ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Organizasyon K:1 Bölüm:1
    2 mutfak personeli görev tanımları K:1 Bölüm:1
    3 Yönetim fonksiyonları K:1 Bölüm:1
    4 Mutfak Planı ve fiziksel özellikleri K:1 Bölüm:2
    5 Mutfak malzemeleri ve sanitasyon K:1 Bölüm:2
    6 Mutfak güvenliği K:1 Bölüm:2
    7 Kişisel temizlik ve sağlık K:1 Bölüm:3
    8 Araç gereç temizliği K:1 Bölüm:3
    9 Gıda zehirlenmelerinde ilk yardım K:1 Bölüm:3
    10 Özel durumlarda ilk yardım K:1 Bölüm:3
    11 Kalori hesaplamaları yapılması K:1 Bölüm:4
    12 Gıda maddelerinin gruplandırılması K:1 Bölüm:5
    13 Üretim maliyetleri K:1 Bölüm:6
    14 Üretim planlama K:1 Bölüm:6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster