ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mutfağın Tanımı, yeme-içme, yeme içmenin kültürel boyutu ve işlevleri K1. Bölüm 1
    2 Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları K1. Bölüm 1
    3 Mutfak Kültürü: Çin ve Türk mutfakları K1. Bölüm 1
    4 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı K1. Bölüm 2
    5 Orta Asya- Osmanlı-Günümüz Türk mutfağı K1. Bölüm 2
    6 Endüstriyel mutfak, işlevleri, görev tanımları K1. Bölüm 2
    7 Endüstriyel mutfak bölümleri K1. Bölüm 2
    8 Endüstriyel Mutfak uygulamaları K1. Bölüm 3
    9 ARASINAV K1. Bölüm 3
    10 İçecekler: Çay ve Kahve K1. Bölüm 4
    11 İçkiler: Şarap K1. Bölüm 4
    12 Mutfak- Beslenme ijyen K1. Bölüm 5
    13 HACCP uygulamaları K1. Bölüm 5
    14 Türk Mutfağının Pazarlanması K1. Bölüm 6
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster