ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Mutfağın Tanımı, yeme-içme, yeme içmenin kültürel boyutu ve işlevleri
    2 Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları
    3 Mutfak Kültürü: Çin ve Türk mutfakları
    4 Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
    5 Orta Asya- Osmanlı-Günümüz Türk mutfağı
    6 Endüstriyel mutfak, işlevleri, görev tanımları
    7 Endüstriyel mutfak bölümleri
    8 Endüstriyel Mutfak uygulamaları
    9 ARASINAV
    10 İçecekler: Çay ve Kahve
    11 İçkiler: Şarap
    12 Mutfak- Beslenme ijyen
    13 HACCP uygulamaları
    14 Türk Mutfağının Pazarlanması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster