Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Mutfağın Tanımı, yeme-içme, yeme içmenin kültürel boyutu ve işlevleri
|
K1. Bölüm 1
|
2
|
Mutfak kültürü: Arap, Hint, İran Mutfakları
|
K1. Bölüm 1
|
3
|
Mutfak Kültürü: Çin ve Türk mutfakları
|
K1. Bölüm 1
|
4
|
Mutfak Kültürü: Amerika kıtası mutfağı, Fransız mutfağı, İngiliz mutfağı
|
K1. Bölüm 2
|
5
|
Orta Asya- Osmanlı-Günümüz Türk mutfağı
|
K1. Bölüm 2
|
6
|
Endüstriyel mutfak, işlevleri, görev tanımları
|
K1. Bölüm 2
|
7
|
Endüstriyel mutfak bölümleri
|
K1. Bölüm 2
|
8
|
Endüstriyel Mutfak uygulamaları
|
K1. Bölüm 3
|
9
|
ARASINAV
|
K1. Bölüm 3
|
10
|
İçecekler: Çay ve Kahve
|
K1. Bölüm 4
|
11
|
İçkiler: Şarap
|
K1. Bölüm 4
|
12
|
Mutfak- Beslenme ijyen
|
K1. Bölüm 5
|
13
|
HACCP uygulamaları
|
K1. Bölüm 5
|
14
|
Türk Mutfağının Pazarlanması
|
K1. Bölüm 6
|