1-Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin tanımını ve önemini kavrayabilme. 2-Bu işletmelerin sınıflandırılmalarını ve işletmeye açılışlarını kavrayabilmek. 3-En iyi kuruluş yeri nasıl olmalıdır açıklar. 4-Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin açılabilmesi için gerekli maliyet hesaplarını yapar. 5-Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerde karlılığın nasıl sağlanacağını açıklar. 6-Müşterilerin zevk ve tercihleri hakkındaki bilgileri açıklar 7-Bu zevk ve tercihlere uygun hizmeti sağlayacak yönetim şeklini söyler. 8-Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin tanımını ve önemini kavrayabilme. 9-Bu zevk ve tercihlere uygun hizmeti sağlayacak yönetim şeklini söyler. 10-Yönetim fonksiyonlarını ve bu fonksiyonların nasıl yerine getireceğini açıklar. 11-Yiyecek içecek hizmeti veren işletmelerin tanımını ve önemini kavrayabilme. |