CANKIRI KARATEKIN UNIVERSITY Bologna Information System


  • Course Information
  • Course Title Code Semester Laboratory+Practice (Hour) Pool Type ECTS
    Cooking Methods-II CTU216 SPRING 3+1 Fac./ Uni. E 4
    Learning Outcomes
    1-Grill can prepare the cooked food.
    2-Steaming (Steam) can prepare the cooked food.
    3-Roti (cooking large pieces of meat by turning) can prepare the cooked food.
    4-Learns to use oven types in roti cooking method.
    5-Roti prepares the meat according to the cooking method. Google Çeviri`de aç ? Geri bildirim Google Çevirihttps://translate.google.com ? ... Google`ın ücretsiz hizmeti, Türkçe ile 100`den fazla dil arasında anında kelime, ifade, web sayfası çevirisi yapabilir. Bu sayfayı 5 kez ziyaret ettiniz. Son ziyaret tarihi: 09.07.2021 Çeviri Google`ın ücretsiz hizmeti, Türkçe ile 100`den fazla dil arasında ... YENİ! Metne dönüştür Seçim sizin. Farklı dilleri konuşan kişilerle sohbet edin. Google ... google.com alanından daha fazla sonuç » Video ÖNİZLEME 2:19 Google Çeviri ürün incelemesi YouTube · Webrazzi 28 May 2015 ÖNİZLEME 1:38 Google Translate uygulamasının görsel çeviri yeteneği ve ... YouTube · TeknoKulis 10 Kas 2015 Tümünü görüntüle Google Çeviri - Google Play`de Uygulamalarhttps://play.google.com ? store ? apps ? details ? id=co... Metin çevirisi: Klavyeyle yazarak 108 dil arasında çeviri yapın ? Dokun Çevir: Herhangi bir uygulamada metni kopyalayın ve çevirmek için Google Çeviri ... Kullanıcı oyu: 4,5 · ‎8.089.542 oy · ‎Ücretsiz · ‎Android · ‎Programlar/Araçlar Google Çeviri - Google Play`de Uygulamalarhttps://play.google.com ? store ? apps ? details ? Googl... Metin çevirisi: Klavyeyle yazarak 108 dil arasında çeviri yapın ? Dokun Çevir: Herhangi bir uygulamada metni kopyalayın ve çevirmek için Google Çeviri ... Kullanıcı oyu: 4,5 · ‎8.089.613 oy · ‎Ücretsiz · ‎Android · ‎Programlar/Araçlar Google Çevirihttps://chrome.google.com ? detail ? google-translate Google`dan. Web`de gezinirken çevirileri kolayca görüntüleyin. Google Çeviri Ekibi`nin katkılarıyla. This extension adds a button to your browser toolbar. Google Çeviri - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org ? wiki ? Google_Çeviri Google Çeviri (İngilizce: Google Translate), İnternet sayfalarını, metinleri veya yüklemiş olduğunuz belgeleri ücretsiz çeviren bir araçtır. Kullanılabilir dil(ler): İngilizce, Türkçe ve 109 dil ...‎ URL: translate.google.com Başlama tarihi: 2006 (15 yıl önce) (kural tabanlı ... Oluşturan: Google Google Çeviri 4+ - App Store - Applehttps://apps.apple.com ? app ? google-çeviri 8 Eyl 2021 ? Bu uygulama sadece iPhone ve iPad`deki App Store`da bulunur. Google Çeviri 4+. 108 dilde çeviri. Kullanıcı oyu: 4,2 · ‎9.389 inceleme · ‎Ücretsiz · ‎iOS Google çeviri hizmeti Google Translate güvenilir mi? Nasıl ...https://tr.euronews.com ? Haber ? Dünya 4 Tem 2020 ? Google Chrome açılır, sayfanın sağ üst kısmındaki üç noktaya tıklanır ve "Ayarlar" seçeneğini açılır, ekranın en altında "Gelişmiş" seçeneğine ... Google Çeviri`nin Az Bilinen 8 Şahane Özelliği - Webteknohttps://www.webtekno.com ? İnternet 8 Mar 2021 ? Google Çeviri iki dili birbirine çevirmenin yanı sıra çok daha şahane özelliklere sahip. Bu listemizde Google Translate`in bilinmeyen en ... İlgili aramalar Tureng Tek tıkla çeviri Sesli Sözlük ingilizce`yi türkçe`ye çevir Bilgisayar çevirisi Çevir Fotoğraflı çeviri yap Türkçe Çeviri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki
  • ECTS / WORKLOAD
  • ActivityPercentage

    (100)

    NumberTime (Hours)Total Workload (hours)
    Course Duration (Weeks x Course Hours)14456
    Classroom study (Pre-study, practice)14456
    Assignments0000
    Short-Term Exams (exam + preparation) 0000
    Midterm exams (exam + preparation)40144
    Project0000
    Laboratory 0000
    Final exam (exam + preparation) 60144
    Other 0000
    Total Workload (hours)   120
    Total Workload (hours) / 30 (s)     4 ---- (4)
    ECTS Credit   4
  • Course Content
  • Week Topics Study Metarials
    1 General information about Turkish cuisine R1. Chapter 6
    2 The place and importance of Turkish cuisine in world cuisines R1. Chapter 6
    3 Information about basic cooking methods in Turkish cuisine R1. Chapter 6
    4 general information about recognized world cuisines R1. Chapter 7
    5 Basic cooking methods in Chinese cuisine R1. Chapter 7
    6 Some recipes from Chinese cuisine R1. Chapter 7
    7 Basic cooking methods in French cuisine R1. Chapter 8
    8 Recipes from French cuisine R1. Chapter 8
    9 Recipes from French cuisine R1. Chapter 8
    10 Basic cooking methods used in Indian cuisine R1. Chapter 9
    11 Indian cuisine recipes R1. Chapter 9
    12 Basic cooking methods used in Italian cuisine R1. Chapter 9
    13 Some recipes from Italian cuisine R1. Chapter 10
    14 General information about the cuisine and food types of tourists who come to our country most preferred R1. Chapter 10
    Prerequisites -
    Language of Instruction Turkish
    Responsible Öğr. Gör. Mustafa Tecimen
    Instructors -
    Assistants -
    Resources R1. Türkan, C. (2010). Mutfak Teknolojisi. Cemalturkan Yayınları, Bolu.
    Supplementary Book -
    Goals In this course, it is aimed to gain the competence of kitchen workers to make job descriptions according to the hierarchical structure, and to prepare various dishes using international chopping and cooking methods.
    Content General information about Turkish cuisine. The place and importance of Turkish cuisine in world cuisines. Information about basic cooking methods in Turkish cuisine. General information about recognized world cuisines. Basic cooking methods in Chinese cuisine. Some recipes from Chinese cuisine. Basic cooking methods in French cuisine. French cuisine recipes. Basic cooking methods used in Indian cuisine. Indian cuisine recipes. Basic cooking methods used in Italian cuisine. Some recipes from Italian cuisine. General information about the most preferred cuisine and types of food for tourists coming to our country.
  • Program Learning Outcomes
  • Program Learning Outcomes Level of Contribution
    1 To learn fundamentals of the tourism and hotel administration field. -
    2 To learn importance contemporary Technologies related with vocational of tourism and hotel administration. -
    3 To explain the functions of tourism and hotel management. -
    4 To know the responsibilities of qualified intermediate staff regarding middle level management and assistant management -
    5 To know the features of working administration in the business life. -
    6 To know the importance of research, devolopment and application as an individual and group. -
    7 To know legal responsibilities of tourism and hotel administrator. -
    8 To know the importance of following the regulations about one’s own vocation. -
    9 To recognise most of the documents used in the business life. -
    10 To know the importance of the tourism income regarding the economy of country. -
    11 To know the importance of vocational ethics in business life. -
    12 To run the computer pocket programs related with one’s field. -
    13 To know and apply cleaning, maintenance, procedures of the protection processes, regarding department related with one;s branch. -
    14 To Take responsibility for the operation and management phace. -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster