ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme ve Diyetetik Programının Tanıtılması Diyetisyenliğin Tarihçesi, Diyetisyenlik mesleğinin Tanıtımı K1 ve K2
    2 Beslenme ve Sağlık Kavramı, Temel tanımlar, Beslenme ve Sağlık Etkileşiminin Tarihsel Gelişimi K3 ve K4
    3 Beslenme ve Diyetetik Bilim Dalında Kullanılan Temel Terimlerden seçmeler K3, K4 ve K5
    4 Sağlıklı beslenmede temel ilkeler K3 ve K4
    5 Karbonhidratlar-I K3 ve K6
    6 Karbonhidratlar-II K3 ve K6
    7 Yağlar-I K3 ve K6
    8 Yağlar-II K3 ve K6
    9 Proteinler -I K3 ve K6
    10 Proteinler-II K3 ve K6
    11 Enerji Metabolizması K3,K6 ve K8
    12 Enerji hesaplamaları K3,K6 ve K8
    13 Besin hazırlama, pişirme ve saklama teknikleri K3, K6 ve K7
    14 Su ve elektrolitler K3 ve K5
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster