ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Beslenme ve Diyetetik Programının Tanıtılması
    2 Diyetisyenin Tanımı ve Sorumlulukları, Diyetisyen Çeşitleri, Diyetisyenlerin Çalışma Alanları
    3 Diyetisyenlerin Temel Mesleki Özellikleri, Diyetisyenlerde Olması Gereken Bilgi ve Beceriler
    4 Diyetisyenliğin Tarihçesi
    5 Beslenme ve Sağlık Kavramı, Beslenme ve Sağlık Etkileşiminin Tarihsel Gelişimi
    6 Beslenme ve Diyetetik Bilim Dalında Kullanılan Terimler
    7 Besin Grupları(Süt ve Süt Ürünleri, Tahıl Grubu)
    8 Besin Grupları(Et Grubu, Meyve ve Sebzeler)
    9 Karbonhidratlar-I
    10 Karbonhidratlar-II
    11 Yağlar-I
    12 Yağlar-II
    13 Proteinler -I
    14 Proteinler-II
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster