|
Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
|
1
|
Beslenme ve Diyetetik Programının Tanıtılması
|
|
|
2
|
Diyetisyenin Tanımı ve Sorumlulukları, Diyetisyen Çeşitleri, Diyetisyenlerin Çalışma Alanları
|
|
|
3
|
Diyetisyenlerin Temel Mesleki Özellikleri, Diyetisyenlerde Olması Gereken Bilgi ve Beceriler
|
|
|
4
|
Diyetisyenliğin Tarihçesi
|
|
|
5
|
Beslenme ve Sağlık Kavramı, Beslenme ve Sağlık Etkileşiminin Tarihsel Gelişimi
|
|
|
6
|
Beslenme ve Diyetetik Bilim Dalında Kullanılan Terimler
|
|
|
7
|
Besin Grupları(Süt ve Süt Ürünleri, Tahıl Grubu)
|
|
|
8
|
Besin Grupları(Et Grubu, Meyve ve Sebzeler)
|
|
|
9
|
Karbonhidratlar-I
|
|
|
10
|
Karbonhidratlar-II
|
|
|
11
|
Yağlar-I
|
|
|
12
|
Yağlar-II
|
|
|
13
|
Proteinler -I
|
|
|
14
|
Proteinler-II
|
|