Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Enerji Metabolizması- Enerji hesaplamaları
|
|
2
|
Süt ve süt ürünleri-Lab çalışma ilkeleri ve Ölçü alma
|
|
3
|
Besinler: Tahıllar- Süt ve süt ürünleri
|
|
4
|
Besinler: Et, Yumurta, Kuru baklagiller-Tahıllar
|
|
5
|
Besinler: Sebze ve meyve-Yumurta
|
|
6
|
Besinler: Yağlar ve yağlı tohumlar -Kurubaklagiller
|
|
7
|
Yağda Çözünen Vitaminler- Et ve balık
|
|
8
|
Suda Eriyen Vitaminler- Sebze ve meyveler
|
|
9
|
Özel gruplarda beslenme-Yağlar
|
|
10
|
Özel gruplarda beslenme-Besinlerin mineral içerikleri
|
|
11
|
Besin hazırlama, pişirme ve saklama teknikleri-Besinlerin vitamin içerikleri
|
|
12
|
Su ve elektrolitler-Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
|
|
13
|
Mineraller -Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
|
|
14
|
Mineraller -Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
|
|