ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Enerji Metabolizması- Enerji hesaplamaları
    2 Süt ve süt ürünleri-Lab çalışma ilkeleri ve Ölçü alma
    3 Besinler: Tahıllar- Süt ve süt ürünleri
    4 Besinler: Et, Yumurta, Kuru baklagiller-Tahıllar
    5 Besinler: Sebze ve meyve-Yumurta
    6 Besinler: Yağlar ve yağlı tohumlar -Kurubaklagiller
    7 Yağda Çözünen Vitaminler- Et ve balık
    8 Suda Eriyen Vitaminler- Sebze ve meyveler
    9 Özel gruplarda beslenme-Yağlar
    10 Özel gruplarda beslenme-Besinlerin mineral içerikleri
    11 Besin hazırlama, pişirme ve saklama teknikleri-Besinlerin vitamin içerikleri
    12 Su ve elektrolitler-Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
    13 Mineraller -Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
    14 Mineraller -Beslenme durumuna ilişkin raporların sunulması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster