ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Besin Kontrolü ve Mevzuatına Giriş K1: Bölüm 1
    2 Kalite Kavramı ve Besinlerin Kalite Öğeleri K1: Bölüm 1
    3 Dünyada ve Türkiye`de Gıda Güvenliğinin Genel Durumu K1: Bölüm 2
    4 Türkiye`de Gıda Kodeksi ve Gıda Denetimi K1: Bölüm 3
    5 Türk Gıda Kodeksi Gıdaları Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği K1: Bölüm 3
    6 Ulusal ve Uluslararası Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri K1: Bölüm 3
    7 Gıda Güvenliğinde Riskler-1 K1: Bölüm 4
    8 Gıda Güvenliğinde Riskler-2 K1: Bölüm 4
    9 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri-1 K1: Bölüm 5
    10 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri-2 K1: Bölüm 5
    11 Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Düzenlemeler K1: Bölüm 5
    12 GDO ile ilgili yasal düzenlemeler K2: Biyogüvenlik kanunu
    13 Besin Tebliğleri-1 K2: Tebliğler (Ekmek vb.)
    14 Besin Tebliğleri-2 K2:Tebliğler (Et vb.)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster