Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Besin Kontrolü ve Mevzuatına Giriş
|
K1: Bölüm 1
|
2
|
Kalite Kavramı ve Besinlerin Kalite Öğeleri
|
K1: Bölüm 1
|
3
|
Dünyada ve Türkiye`de Gıda Güvenliğinin Genel Durumu
|
K1: Bölüm 2
|
4
|
Türkiye`de Gıda Kodeksi ve Gıda Denetimi
|
K1: Bölüm 3
|
5
|
Türk Gıda Kodeksi Gıdaları Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği
|
K1: Bölüm 3
|
6
|
Ulusal ve Uluslararası Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri
|
K1: Bölüm 3
|
7
|
Gıda Güvenliğinde Riskler-1
|
K1: Bölüm 4
|
8
|
Gıda Güvenliğinde Riskler-2
|
K1: Bölüm 4
|
9
|
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri-1
|
K1: Bölüm 5
|
10
|
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri-2
|
K1: Bölüm 5
|
11
|
Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Düzenlemeler
|
K1: Bölüm 5
|
12
|
GDO ile ilgili yasal düzenlemeler
|
K2: Biyogüvenlik kanunu
|
13
|
Besin Tebliğleri-1
|
K2: Tebliğler (Ekmek vb.)
|
14
|
Besin Tebliğleri-2
|
K2:Tebliğler (Et vb.)
|