ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş, Temel Tanımlar Ve Tarihçe K1 (Bölüm 1)
    2 Toplu Beslenme Sistemlerinin Sınıflandırılması Ve Temel Özellikleri K1 (Bölüm 2)
    3 Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim Ve Organizasyon K1 (Bölüm 4)
    4 İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Personel Görev Tanımları K1 (Bölüm 5)
    5 Toplu Beslenmede Temel Üretim Sitemleri, Üretim Prosesleri Ve Yenilikler K1 (Bölüm 3,13)
    6 Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme I K1 (Bölüm 13,15)
    7 Toplu Beslenme Sistemlerinde Hazırlama Ve Pişirme II K1 (Bölüm 13,15)
    8 Toplu Beslenme Sistemlerinde Satın Alma Yönetimi Ve Kabul Kriterleri K1 (Bölüm 9,10)
    9 Toplu Beslenme Sistemlerinde Teslim Alma, Depolama Ve Stok Yönetimi K1 (Bölüm 11)
    10 Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler I K1 (Bölüm 7)
    11 Toplu Beslenme Sistemlerinde Kullanılan Araç- Gereçler II K1 (Bölüm 7)
    12 Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi I K1 (Bölüm 14)
    13 Toplu Beslenme Sistemlerinde Servis Yönetimi II K1 (Bölüm 14)
    14 Toplu Beslenme Sistemlerinde Maliyet Kontrolü K1 (Bölüm 18)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster