ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlanma - Toplu beslenme sisteminin özellikleri ve yeni üretim sistemleri K1 (Bölüm 1,2,3,13)
    2 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Uygulama yapılan kurumlar hakkında genel bilgi, mutfak ve yemekhane fiziksel koşulları K1 (Bölüm 6)
    3 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Toplu beslenme sistemlerinde yönetim ve organizasyon ve insan kaynakları yönetimi K1 (Bölüm 4,5)
    4 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Uygulama yapılan kurumun mutfak ve yemekhane planlarının incelenmesi, depo koşulları, mevcut araç gereçler K1 (Bölüm 7,11)
    5 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Kurumun satın alma bilgileri, ihale yöntemi, ihaleye hazırlık aşamaları, idari şartname teknik şartname, sipariş için kullanılan formlar, sipariş için kullanılan gramajlar K1 (Bölüm 9,10,18 )
    6 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Her bir yemek grubuna ait geniş çapta hazırlama, pişirme yöntemleri, standart yemek tarifeleri K1 (Bölüm 13,15)
    7 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama - Hazırlama ve pişirmede oluşan besin kayıpları K1 (Bölüm 13,15,19)
    8 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Uygulama yapılan kurumun menülerinin incelenmesi K1 (Bölüm 8,12)
    9 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Uygulama yapılan kurumdaki hedef kitleye yönelik menü planlaması uygulaması K1 (Bölüm 8,12)
    10 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Özel gruplar yönelik menü standartların incelenmesi ve değerlendirmesi K1 (Bölüm 8,12)
    11 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Ticari nitelikli işletmelere yönelik menü planlama uygulamaları K1 (Bölüm 8,12)
    12 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Maliyet kontrolü, atık ve artık yönetimi K1 (Bölüm18,19)
    13 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Toplu beslenme sistemlerinde besin hijyeni, personel hijyeni, araç-gereç ve fiziki koşulların hijyeni K1 (Bölüm15,16)
    14 Hastane ve Kurum diyetisyenliğine pratik olarak hazırlama-Toplu beslenme sistemlerinde HACCP-ISO 22000 gıda güvenliği sistemi uygulamaları K1 (Bölüm17)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster