ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yönetim ve organizasyona giriş(koordinasyon, organizasyon, yürütme, denetleme kavramlarının açıklanması) K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    2 Yönetim faaliyetinin özellikleri K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    3 Örgütlenme, organizasyon ilkeleri, organizasyonda bölümlere ayırma K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    4 Dünyada sağlık sisteminde ergoterapi hizmetlerinin organizasyonu K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    5 Türkiye`de ergoterapi alanında yönetim ve organizasyon K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    6 Kamu ve özel sektöre bağlı hastane, rehabilitasyon merkezleri, huzur evi, spor kulüpleri gibi farklı kurumlarda ergoterapi hizmetleri ile ilgili olarak organizasyon yapılarının incelenmesi K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    7 Yönetim ve organizasyona yönelik tartışma K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    8 Çocukların rehabilitasyonunda yönetim ve organizasyon K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    9 Ergoterapide rapor yazma ve kayıt tutma K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    10 Öğrencilerin farklı alanlar için kayıt ve değerlendirmeleri sınıf ortamında sunumu ve tartışılması K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    11 Stratejik planlama, misyon ve vizyonun tanımı ve örnekleri K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    12 Sınıf ortamında SWOT analizi yapılması K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    13 Sağlık sistemlerindeki genel değişim, hastane örgütlenmelerindeki yönetim otonomileri ve reformları, Dünya fizyoterapistlik mesleği hizmet ve yönetimi ile ilgili standartları ve çalışmaları ile ilgili bilgi verilme K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    14 Final sınavları K1 (Kaynaklar 1) K2 (Kaynaklar 2)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster