ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    ERT Klinik Uygulama I ERT407 GÜZ 0+24 Z 18
    Öğrenme Çıktıları
    1-Öğrendiği bilgileri sentez eder.
    2-Ergoterapi teori ve modellerini analiz eder.
    3-Ergoterapi müdahalelerinde mesleki ve etik muhakemeyi kullanır .
    4-Bir ergoterapist adayı olarak öz yönetim ve eleştirel bakış becerisini kazanır.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Meltem YAZICI GÜLAY, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ARSLAN, Öğretim görevlisi Ayşenur KARAKUŞ
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar K1.Turner A. Mobility S. Turner A (1997). Occupational Therapy and Physical Dysfunction, Principles, Skills and Practice, Churchill Livingstone. K2.Pendelton H, Krohn W. P.(2006). Occupational Therapy, Practice Skills for Physical Dysfunction, Mosby, Elsevier,
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Farklı mesleki uygulama alanlarında, derslerde kazanılan teorik ve pratik bilgileri, Mesleki Uygulama dersi sırasında pekiştirmek ve supervizörünü gözlemleyerek ve ergoterapiye ait değerlendirme ve müdahale yöntemlerini uygulama konusunda öğrenciye gerekli bilgi, beceri ve tutumu kazandırmaktır
    Dersin İçeriği Öğrenci planlanan değerlendirme yaklaşımlarını gözetim altında uygular. Ergoterapi müdahale yaklaşımlarını temel düzeyde uygular Ergoterapi uygulamaları hakkında bilgi ve beceri kazanır. İnterdisipliner iletişim ve çalışma becerisi kazanır.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster