ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    ERT Klinik Uygulama II ERT406 BAHAR 0+24 Z 18
    Öğrenme Çıktıları
    1-Öğrendiği bilgileri sentezler.
    2-Ergoterapi teori ve modellerini uygular.
    3-Ergoterapi yöntemini kişiler/topluluklarla yakın işbirliği içinde uyarlar.
    4-Bir ergoterapist adayı olarak öz yönetim ve eleştirel bakış becerisini kazanır.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Meltem YAZICI GÜLAY, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ARSLAN, Öğretim görevlisi Ayşenur KARAKUŞ
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar K1. Turner A. Mobility Skills. Turner A ( Ed) (1997). Occupational Therapy And Physical Dysfunction, Principles, Skills And Practice, Churchill Livingstone, K2. Pendelton Hm, Krohn Ws. Pedrettis (2006). Occupational Therapy, Practice Skills For Physical Dysfunction, Mosby, Elsevier, .
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Ergoterapi değerlendirme ve müdahale stratejilerinin klinik alanda bireylerde uygulanabilmesi için beceri ve tutum kazandırmaktır.
    Dersin İçeriği Ergoterapiye ait değerlendirme yaklaşımlarını ve özel yöntemleri uygulama -Kanıta dayalı yöntemlere karar vermek için problem çözme becerisini kullanma -Kişi merkezli ergoterapi müdahalesini uygulama -Vaka sunumu
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster