ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin içeriğinin sunumu ve kullanılacak metod hakkında bilgi verilmesi
    2 Algı, iletişim, tasarım, tutum, davranış v.b. kavramların tanımlanması, konuya ilişkin makale okumaları ve tartışılarak yorumlanması
    3 Algı, iletişim, tasarım, tutum, davranış v.b. kavramların tanımlanması, konuya ilişkin makale okumaları ve tartışılarak yorumlanması
    4 Algı, iletişim, tasarım, tutum, davranış v.b. kavramların tanımlanması, konuya ilişkin makale okumaları ve tartışılarak yorumlanması
    5 Algı, iletişim, tasarım, tutum, davranış v.b. kavramların tanımlanması, konuya ilişkin makale okumaları ve tartışılarak yorumlanması
    6 Algı ve iletişim kuramlarının tasarımda kullanım alanları, biçimleri ve işleyişi üzerine okuma ve tartışmalar.
    7 Algı ve iletişim kuramlarının tasarımda kullanım alanları, biçimleri ve işleyişi üzerine okuma ve tartışmalar.
    8 Algı ve iletişim kuramlarının tasarımda kullanım alanları, biçimleri ve işleyişi üzerine okuma ve tartışmalar.
    9 Algı ve iletişim kuramlarının tasarımda kullanım alanları, biçimleri ve işleyişi üzerine okuma ve tartışmalar.
    10 Algı ve iletişim kuramlarının tasarımda kullanım alanları, biçimleri ve işleyişi üzerine okuma ve tartışmalar.
    11 Farklı tasarım ürünlerinden örneklemelerle kuramların pratik uygulama alanları üzerinde analizler yapılması
    12 Farklı tasarım ürünlerinden örneklemelerle kuramların pratik uygulama alanları üzerinde analizler yapılması
    13 Farklı tasarım ürünlerinden örneklemelerle kuramların pratik uygulama alanları üzerinde analizler yapılması
    14 Son değerlendirme çalışmasının yapılması
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster