ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Bilgisayar Destekli Görüntü İşleme GRA204 BAHAR 2+1 Z 4
    Öğrenme Çıktıları
    1-Bilgisayar ortamında ses ve video üretir.
    2-Bilgisayar ortamında video montaj görüntü ve ses işler.
    3-Tanıtım filmi, jenerik tasarlar.
    4-İki boyutlu temel animasyonlar üretir.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Öğr. Gör. Serkan VURAL
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar 1.DERLEME,(2002)Adobe Premiere Kurs Kitabı6.0, İstanbul:Alfa BasımYayın Dağıtım 2.SATIR, M.(2002)Adobe Premiere ile Digital Video,Murat Satır,İstanbul:Pusula Yayıncılık 3.SCHELL J.(2006)Adobe Premiere Pro 2 Hands- On Training, Lynda.com 4.Adobe After Effects 5.0 Kurs Kitabı 6.0 (2009), Kolektif, İstanbul Alfa Basım Yayın Dağıtım 5.RANKIN J.ve ULRICH A.(2005) Adobe After Effects 6.5 Magic, Springer Berlin:Heidelberg 6.FAHS C.ve WEINMAN L (2006) Adobe After Effects 7 Hands-On Training, Hands-on Training
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Bu ders Adobe Premiere ve Adobe AfterEffects Yazılımı ile bilgisayar ortamında sayısal görüntü, ses işleme ve montaj iki boyutlu animasyon yöntemlerini içerir.Durağan ve hareketli görsellerle kompozisyon hazırlamayı, kurguyu; görsellerin ses ve efektlere bağlı değişimlerini yönetmeyi öğrenirler.
    Dersin İçeriği Ders Adobe Premiere ve Adobe After Effects Yazılımı ile bilgisayar ortamında dijital görüntü, ses işleme ve montaj iki boyutlu animasyon yöntemlerini içerir.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster