ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Zeybek tavrının teorik ve uygulamalı olarak anlatılması. Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    2 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 1 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    3 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 2 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    4 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 3 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    5 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 4 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    6 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 5 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    7 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 6
    8 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 7 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    9 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 8 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    10 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 9 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    11 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 10 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    12 Zeybek tavrından türkü örnekleri ve icrası 11 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    13 Dönemin genel tekrarı Dönemin genel tekrarı
    14 Dönemin genel tekrarı
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster