ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 1 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    2 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 2 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    3 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 3 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    4 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 4 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    5 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 5 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    6 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 6 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    7 Ankara tavrından türkü örnekleri ve icrası 7
    8 Bağlama Düzeni tavrına uygun türkü örnekleri ve icrası 1 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    9 Bağlama Düzeni tavrına uygun türkü örnekleri ve icrası 2 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    10 Bağlama Düzeni tavrına uygun türkü örnekleri ve icrası 3 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    11 Bağlama Düzeni tavrına uygun türkü örnekleri ve icrası 4 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    12 Bağlama Düzeni tavrına uygun türkü örnekleri ve icrası 5 Öğretim elemanlarının sunumu ve öğrencilerin uygulama çalışmaları
    13 Dönemin genel tekrarı 1 Dönemin genel tekrarı
    14 Dönemin genel tekrarı 2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster