|
Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
|
1
|
Dersin müfredatının tanıtımı, dönem içinde icra edilecek türkülerin notasının dağıtımı.
|
K2: Bölüm-1 ve 2
|
|
2
|
"Sabahtan Uğradım Ben Bir Figana" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 4439
|
|
3
|
"Altın Yüzük Yaptırdım" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 869
|
|
4
|
"Altın Yüzük Yaptırdım" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 869
|
|
5
|
"Karanfilin Moruna" ve "Ardıçtandır Guyuların Govası" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziğinde Misket ayağının açıklanması
|
K1: Rep. Sıra No: 649
K1: Rep. Sıra No: 893
|
|
6
|
"Karanfil Suyu Neyler" ve "Evlerinin Önü Marul" adlı türkülerin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 22
K1: Rep. Sıra No: 41
|
|
7
|
"Şu Dağlar Ulu Dağlar" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 33
|
|
8
|
"Söğüdün Erenleri" ve "Şu Yüce Dağların Karı Eridi" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 825
K1: Rep. Sıra No: 1467
|
|
9
|
"Şu Dalmanın Dağını Duman Bürüdü" ve "Evlerinin Önü Mersin" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 1494
K1: Rep. Sıra No: 1024
|
|
10
|
"A İstanbul" ve "Yağmur Yağar" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 163
K1: Rep. Sıra No: 175
|
|
11
|
"Dirmilcikten Gider Yaylanın Yolu adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Teke Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme
|
K1: Rep. Sıra No: 2665
|
|
12
|
"Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması
|
K1: Rep. Sıra No: 1919
K1: Rep. Sıra No: 426
K1: Rep. Sıra No: 351
|
|
13
|
"Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Rumeli Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme
|
|
|
14
|
"Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Rumeli Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme
|
|