ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin müfredatının tanıtımı, dönem içinde icra edilecek türkülerin notasının dağıtımı. K2: Bölüm-1 ve 2
    2 "Sabahtan Uğradım Ben Bir Figana" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 4439
    3 "Altın Yüzük Yaptırdım" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 869
    4 "Altın Yüzük Yaptırdım" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 869
    5 "Karanfilin Moruna" ve "Ardıçtandır Guyuların Govası" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziğinde Misket ayağının açıklanması K1: Rep. Sıra No: 649 K1: Rep. Sıra No: 893
    6 "Karanfil Suyu Neyler" ve "Evlerinin Önü Marul" adlı türkülerin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 22 K1: Rep. Sıra No: 41
    7 "Şu Dağlar Ulu Dağlar" adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 33
    8 "Söğüdün Erenleri" ve "Şu Yüce Dağların Karı Eridi" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 825 K1: Rep. Sıra No: 1467
    9 "Şu Dalmanın Dağını Duman Bürüdü" ve "Evlerinin Önü Mersin" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 1494 K1: Rep. Sıra No: 1024
    10 "A İstanbul" ve "Yağmur Yağar" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 163 K1: Rep. Sıra No: 175
    11 "Dirmilcikten Gider Yaylanın Yolu adlı türkünün solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Teke Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme K1: Rep. Sıra No: 2665
    12 "Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması K1: Rep. Sıra No: 1919 K1: Rep. Sıra No: 426 K1: Rep. Sıra No: 351
    13 "Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Rumeli Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme K1: Rep. Sıra No: 1919 K1: Rep. Sıra No: 426 K1: Rep. Sıra No: 351
    14 "Bir Fırtına Tuttu Bizi", "Bulut Gelir Seher İle" ve "Âşık Kerem Düş Eylemiş Daylere" türkülerinin solfeji ve seslendirilmesi, ağız ve tavır özelliklerinin kavratılması, Geleneksel Türk Halk Müziği`nde "Rumeli Türküleri" hakkında kısa bir bilgilendirme K1: Rep. Sıra No: 1919 K1: Rep. Sıra No: 426 K1: Rep. Sıra No: 351
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster