Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Organik tarımın tanımı, amacı ve kapsamı, önemi
|
K1, K2
|
2
|
Organik tarımın temel ilkeleri, avantajlı ve dezavantajlı yönleri
|
K1, K2
|
3
|
Organik tarımın Dünyadaki ve Ülkemizdeki durumu ve geleceği
|
K1, K2
|
4
|
Organik tarım metotları
|
K1, K2
|
5
|
Organik tarım metotları
|
K1, K2
|
6
|
Organik tarımda çeşit ve tohumluk
|
K2, D1
|
7
|
Organik tarımda ekim nöbeti
|
K2, D1
|
8
|
Organik tarımda kültürel işlemler ve uygulamaları
|
K2
|
9
|
Organik tarımda bitki koruma yöntemleri
|
K1, K2
|
10
|
Organik tarımda verim ve kalite
|
K2, D1
|
11
|
Organik tarımda sertifikasyon
|
K2
|
12
|
Organik tarımda ambalajlama, depolama, etiketleme ve piyasaya arz
|
K1, K2
|
13
|
Yasal uygulamalar
|
Y1, D1
|
14
|
Organik tarımdaki son gelişmeler
|
K1, K2
|