ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dünyada ve Türkiye?de Kültür Mantarı Üretimi, Sistematikteki yeri, besin değeri
    2 Mantar Yetiştirme Yerleri ve sistemleri
    3 Kompost Hazırlığı
    4 Kompostun Pastörizasyon ve Dezenfeksiyonu, Misel Ekimi
    5 Misel Ön Gelişme Dönemi, Örtü Toprağı ve Toprak Örtümü
    6 Şapka Oluşumu ve Hasat Dönemi Kültürel İşlemler
    7 Şapka Oluşumu ve Hasat Dönemi Kültürel İşlemler
    8 Ara Sınav
    9 Kültür Mantarının Değerlendirme Şekilleri, Üretimde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları
    10 Kültür mantarı hastalık ve zararlıları
    11 Doğa mantarları ve yanlış bilinenler
    12 Ülkemizde doğal olarak yetişen zehirli mantar türleri ve zehirlenmeler
    13 Ülkemizde doğal olarak yetişen ve yenilebilir mantar türleri
    14 Mantar üretim işletmelerinin gezilmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster