Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dünyada ve Türkiye?de Kültür Mantarı Üretimi, Sistematikteki yeri, besin değeri
|
|
2
|
Mantar Yetiştirme Yerleri ve sistemleri
|
|
3
|
Kompost Hazırlığı
|
|
4
|
Kompostun Pastörizasyon ve Dezenfeksiyonu, Misel Ekimi
|
|
5
|
Misel Ön Gelişme Dönemi, Örtü Toprağı ve Toprak Örtümü
|
|
6
|
Şapka Oluşumu ve Hasat Dönemi Kültürel İşlemler
|
|
7
|
Şapka Oluşumu ve Hasat Dönemi Kültürel İşlemler
|
|
8
|
Ara Sınav
|
|
9
|
Kültür Mantarının Değerlendirme Şekilleri, Üretimde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları
|
|
10
|
Kültür mantarı hastalık ve zararlıları
|
|
11
|
Doğa mantarları ve yanlış bilinenler
|
|
12
|
Ülkemizde doğal olarak yetişen zehirli mantar türleri ve zehirlenmeler
|
|
13
|
Ülkemizde doğal olarak yetişen ve yenilebilir mantar türleri
|
|
14
|
Mantar üretim işletmelerinin gezilmesi
|
|