| Hafta | Konular | Ön Hazırlık | 
                    
                 
            
                
                    | 1 | Bitki materyalinin tanıtılması -Bitkilerin vejetatif ve generatif organları ile ilgili genel özellikler ve bu organların görevleri | D3 | 
            
                
                    | 2 | Süs bitkilerinin sınıflandırılması | K1, K2, D1 | 
            
                
                    | 3 | Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-1 | K1, D1 | 
            
                
                    | 4 | Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-2 | K1, D1 | 
            
                
                    | 5 | Ağaç ve süs bitkilerinin üretim teknikleri-3 | K1, D1 | 
            
                
                    | 6 | Süs bitkilerinin çoğaltılmaları için gerekli tesisler- soğuk yastıklar | K2 | 
            
                
                    | 7 | Süs bitkilerinin çoğaltılmaları için gerekli tesisler- sıcak yastıklar | K2 | 
            
                
                    | 8 | Üretim seraları | K2 | 
            
                
                    | 9 | Örtü altı üretiminde yan tesisler | K2 | 
            
                
                    | 10 | Dış mekan süs bitkileri yetiştiriciliğinde yer seçimi | K2 | 
            
                
                    | 11 | Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Ağaçlar ve çalılar | D2 | 
            
                
                    | 12 | Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Sarmaşık ve sürünücü bitkiler | D2 | 
            
                
                    | 13 | Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Mevsimlik çiçekler | D2 | 
            
                
                    | 14 | Süs bitkilerinden bazı cins ve türler, genel özellikleri- Kesme çiçekler | D2 |