ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda güvenliğinin önemi Türkiye´de ve dünyada gıda güvenliği Julie, M.J. Food Safety, CRS Press, 2004.
    2 Gıda güvenliği ile ilgili yasalar, gıda kanunu T.S.E., TS EN ISO 9000:2001, TS EN ISO 9001:2000, TS EN ISO 9004:2001 Standartları
    3 Gıda kontaminantları ve bozulma etkenleri Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    4 Gıda kökenli sağlık riskleri (bakteriler ve küflerden kaynaklanan riskler) Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    5 Gıda kökenli sağlık riskleri (bakteriler, parazitler, doğal gıda kontaminantları ve kimyasal kontaminantlardan kaynaklanan riskler) Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    6 Gıda koruma teknikleri ve ürün güvenliği Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    7 Gıdalara uygulanan temel koruma ve işleme teknikleri-I Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    8 Gıdalara uygulanan temel koruma ve işleme teknikleri-II Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    9 Gıda katkı maddeleri Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    10 Endüstriyel gıda güvenliğinde hijyen ve sanitasyon Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    11 Gıdalarda kalite güvenliği, ürün ve üretimin kontrolü Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    12 GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GHP`da (İyi Hijyen Uygulamaları) güvenlik programları Topal, Ş. Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim sistemleri, Tübitak, 1996.
    13 HACCP sistemi ve gıda endüstrisindeki gelişimi Topal, Ş. Gıda Endüstrisinde Risk Yönetimi Sistemi: HACCP ve Uygulamaları, Taç Ofset
    14 ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı T.S.E., TS EN ISO 9000:2001, TS EN ISO 9001:2000, TS EN ISO 9004:2001 Standartları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster