ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Enzim bilimine giriş. Enzimlerin önemi
    2 Biyolojik ve biyolojik olmayan katalizörler arasındaki farklar
    3 Enzimlerin kimyasal yapısı ve özellikleri
    4 Enzim spesifikliği
    5 Enzim aktivitesine etki eden faktörler
    6 Enzim kinetiği
    7 Enzim kinetiği
    8 Öncül enzimler. Önemli enzim grupları. Izoenzimler
    9 Enzimlerin isimlendirilmesi ve sınıflandırılması
    10 Enzimatik gıda analiz metodları
    11 Enzimatik gıda analiz metodları
    12 Enzimlerin izolasyon ve saflaştırma aşamaları
    13 Endüstriyel enzimler ve gıda endüstrisindeki uygulamaları
    14 Tutuklanmış enzimler ve gıda endüstrisindeki uygulamaları.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster