ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Fonksiyonel gıda tanımı, fonksiyonel gıdalara gıda endüstrisinin yaklaşımı ve bu konudaki politikaların belirlenmesinde ele alınacak konular
    2 Fonksiyonel Gıdalar ve Sağlık
    3 Serbest Radikaller ve Antioksidanlar
    4 Fenolik Bileşenler
    5 Probiyotikler ve Prebiyotikler
    6 Fonksiyonel Yağ Asitleri ve Yapılandırılmış Yağlar
    7 Yulaf ile Buğday ürünleri ve fonksiyonel etkileri
    8 Sebze ürünleri ve fonksiyonel özellikleri
    9 Soğan ve sarımsaktaki fonksiyonel bileşikler
    10 Karotenoidler, Turunçgil fitokimyasalları, Soya fasülyesi ve genistein
    11 Oligosakkaritler
    12 Deniz ürünlerindeki foksiyonel yağ ve proteinler
    13 Ödev sunumları
    14 Ödev sunumları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster