ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Peynire işlenecek sütün özellikleri
    2 Sütün ısıl işlemi
    3 Kazein kimyası ve süt pıhtılaşma kimyası
    4 Peynir mikrobiyolojisi
    5 Peynir starter kültürleri
    6 Peynirde olgunlaşma
    7 Peynirin beslenme ve sağlık etkisi
    8 Beyaz peynir üretim teknolojisi
    9 Kaşar peyniri üretim teknolojisi
    10 Tulum Peyniri Üretim teknolojisi
    11 Süzme peynir ve Labne
    12 Eritme peynir üretim teknolojisi
    13 Yabancı tip peynirler
    14 Yabancı tip peynirler
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster