ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Biyoteknolojinin tanımı, Uygulama alanları ve son gelişmeler
    2 Mikrobiyal Süreçler
    3 Gıda biyokimyası Kaynak 1 - 2. Bölüm
    4 Moleküler biyoloji Kaynak 1 - 2. ve 3. Bölüm
    5 Endüstriyel fermantasyon teknolojisi Kaynak 1 - 4. Bölüm
    6 Biyoreaktör tasarımı, Aminoasit ve organik asit üretimi Kaynak 1 - 4. Bölüm
    7 Enzimlerin gıda endüstrisinde uygulama alanları Kaynak 1 - 5. Bölüm
    8 Ekmek mayası üretimi Kaynak 1 - 6. Bölüm
    9 Fermente et ürünleri, fermente süt üretimi Kaynak 1 - 7.ve 8. Bölüm
    10 Fermente alkollü içecekler Kaynak 1 - 10. Bölüm
    11 GDO ve Gıda Güvenliği Kaynak 1 - 15. Bölüm
    12 Gıda biyoprezervasyonu Kaynak 1 - 16. Bölüm
    13 Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları turşu, zeytin, Kaynak 1 - 9. Bölüm
    14 Fermente bitkisel ürünler- öğrenci sunumları boza, tarhana, sirke Kaynak 1 - 9. Bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster