Kaynaklar
|
Öztan, A., Et Bilimi ve Teknolojisi, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yayınları, Ankara, Genişletilmiş 4. Baskı, 2003. Üçüncü, M.,
Süt ve Mamülleri Teknolojisi, Meta basım, İzmir, 2005. Bylund G., Dairy Processing Handbook. Tetra Pak Processing Systems, 2003.
Kayahan, M., Tekin, A., Zeytinyağı üretim teknolojisi, Filiz matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, 2006.
Kayahan, M., Yağlı tohumlardan ham yağ üretim teknolojisi, Filiz matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, 2004.
Kayahan, M., Yemeklik rafinasyon teknolojisi, Filiz matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, 2005.
Cemeroğlu, B., Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Cilt I, Nobel yayınevi, 2011. 5. Cemeroğlu, B., Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Cilt II, Nobel yayınevi, 2011 Hoseney, R.C., Principles of Cereal Science and Technology, American Association of Cereal Chemists, 1994.
Elgün, A., Ertugay, Z., Tahıl İşleme Tkenolojisi,Atatürk Üniversitesi Yayınları No:718, Erzurum, 2002.
|