Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
gıda sektörü temel üretim alanlarının tanıtılması
|
|
2
|
et ve et ürünleri üretim prosesleri
|
|
3
|
et ve et ürünleri üretim prosesleri
|
|
4
|
Şeker ve şekerli gıdalar üretim prosesleri
|
|
5
|
süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
|
|
6
|
süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
|
|
7
|
tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
|
|
8
|
tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
|
|
9
|
yağlı tohumlar/meyveler ve işleme yöntemleri ile rafinasyon hatları
|
|
10
|
fermente ürün üretimi prosesleri
|
|
11
|
meyve sebze işleme prosesleri
|
|
12
|
meyve sebze işleme prosesleri
|
|
13
|
donuk ürün akış hatları
|
|
14
|
alkollü/alkolsüz içecek üretim hatları
|
|