ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 gıda sektörü temel üretim alanlarının tanıtılması
    2 et ve et ürünleri üretim prosesleri
    3 et ve et ürünleri üretim prosesleri
    4 Şeker ve şekerli gıdalar üretim prosesleri
    5 süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
    6 süt ve süt ürünleri üretim prosesleri
    7 tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
    8 tahıl ve tahıl ürünleri üretimi prosesleri
    9 yağlı tohumlar/meyveler ve işleme yöntemleri ile rafinasyon hatları
    10 fermente ürün üretimi prosesleri
    11 meyve sebze işleme prosesleri
    12 meyve sebze işleme prosesleri
    13 donuk ürün akış hatları
    14 alkollü/alkolsüz içecek üretim hatları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster