ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Gıda Makine ve Ekipmanları GMÜ321 GÜZ-BAHAR 2+0 S 4
    Öğrenme Çıktıları
    1-Hammadde hazırlık makinelerini tanımlar.
    2-Gıda üretim ekipmanlarını tanımlar.
    3-Gıda üretim proseslerinde kullanılabilecek alternatif teknolojileri kategorize eder.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Sezin TUTA
    Dersi Verenler -
    Ders Yardımcıları -
    Kaynaklar Saldamlı, İ., Saldamlı E., Gıda Endüstrisi Makineleri, Savaş Yayınları, 2004
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Gıda endüstrisi işletmelerinde insan tüketimine hazır ya da yarı hazır duruma getirilen hammaddelere fabrikalara girişlerinden itibaren uygulanan proseslerin öğretilmesi amaçlanmaktadır.
    Dersin İçeriği -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster