Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda endüstrisine genel bakış
|
|
2
|
Gıdaların temel özellikleri ve üretimde kullanılan ilkeler
|
|
3
|
Hammadde hazırlık makineleri
|
|
4
|
Gıda ön işlem ve temizlik ekipmanları
|
|
5
|
Üretim makineleri
|
|
6
|
Üretim makineleri
|
|
7
|
Karıştırma ve karışımlama makineleri
|
|
8
|
Isıl işlem makine ve ekipmanları
|
|
9
|
Isıl işlem makine ve ekipmanları
|
|
10
|
Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
|
|
11
|
Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
|
|
12
|
Ambalaj ve ambalajlama makineleri
|
|
13
|
Sistem temizliği
|
|
14
|
Otomasyon
|
|