ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda endüstrisine genel bakış
    2 Gıdaların temel özellikleri ve üretimde kullanılan ilkeler
    3 Hammadde hazırlık makineleri
    4 Gıda ön işlem ve temizlik ekipmanları
    5 Üretim makineleri
    6 Üretim makineleri
    7 Karıştırma ve karışımlama makineleri
    8 Isıl işlem makine ve ekipmanları
    9 Isıl işlem makine ve ekipmanları
    10 Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
    11 Isıl işlem makine ve ekipmanlarında alternatif teknolojilerin kullanılması
    12 Ambalaj ve ambalajlama makineleri
    13 Sistem temizliği
    14 Otomasyon
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster