ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş
    2 Gıda endüstrisinde üretilebilme potansiyeli olan yeni gıda ürünü geliştirme stratejileri ve tüketici eğilimleri
    3 Yeni ürün fikirlerinin oluşturulması ve ticari, teknik, stratejik, vb. açılardan değerlendirilmesi
    4 Yeni ürün konseptlerinin geliştirilmesi, takım çalışması ve proje yönetimi
    5 Yeni ürün fikirlerinin değerlendirilmesi, panel testleri, ürün özellikleri, duyusal değerlendirme teknikleri
    6 Yeni ürün konseptleri çalışma sonuçlarının değerlendirilmesi ve dökümante edilmesi, prototip ürünün belirlenmesi ve tasarımı;
    7 Ürün spesifikasyonlarının belirlenmesi, formülasyon, ingredientler ve fonksiyonel özellikleri
    8 Prototip ürün özelliklerinin belirlenmesi, formulasyonu
    9 Prototip üründe deney tasarımı, prototip ürün üretiminin gerçekleştirilmesi, paketleme, raf ömrü
    10 Prototip ürünün değerlendirilmesi
    11 İngredient spesifikasyonları, yasal mevzuat, fikri mülkiyet hakları
    12 Son ürünün üretimi, tüketici testleri, pazarlama stratejileri, son ürünün raf ömrünün ve güvenilirliğinin tespiti, ambalaj seçimi ve etiket tasarımı, piyasaya sunumu ve dağıtımı
    13 Yeni ürün geliştirme projelerinin sunumu ve değerlendirilmesi
    14 Yeni ürün geliştirme projelerinin sunumu ve değerlendirilmesi
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster