ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bilgisayar ağlarına giriş, Ağ donanımları K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    2 Ağ yazılımları, Ağ servisleri, Referans modelleri K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    3 Haberleşme servisleri ve örnek uygulamalar K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    4 Fiziksel Katman, kabloar , iletim standartları, ISDN ve ATMde fiziksel katman K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    5 Hücresel radyo ve Uydular, Fiziksel katman ağ cihazları K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    6 Veri Bağlantı katmanı, giriş ve protokoller K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    7 Köprü ve Anahtarlar, Yüksek hızlı ağlar K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    8 Ağ Katmanı, giriş ve protokoller, yönlendiriciler K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    9 Yönlendirme Protokolleri K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    10 İletim Katmanı K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    11 Alan adı Sistemi (DNS), Giriş ve amacı, mimari K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    12 Ağ yönetimi ve Ağ güvenliği, Ağ yönetimi amaçları, Ağ ynetimi mimarisi ve yönetim protokolleri, Ağ güvenliği ve önemi K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    13 Ağ Standartları, Donanım, yazılım ve iletim standartları ve uygulamaları K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    14 Ağ Standartları, Donanım, yazılım ve iletim standartları ve uygulamaları K1-Bilgisayar ağları : mimarisi, veri iletişimi hizmetleri ve ağ aygıtları
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster