ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Aşındırıcılarla işleme yöntemleri K1 - Taşlama ve diğer aşındırıcılarla işleme K2 - Aşındırıcılarla işleme yöntemleri
    2 Geleneksel olmayan imalat yöntemlerİ K1 - Geleneksel olmayan işleme ve ısıl kesme yöntemleri K2 - Geleneksel olmayan işleme yöntemleri K3 - İleri işleme yöntemleri
    3 Metallerin ısıl işlemi K1 - Metallerin ısıl işlemi K3 - Metal alaşımları: Yapıları ve ısıl işlemle dayanımlarının artırılması
    4 Yüzey işlemleri K1 - Yüzey işleme operasyonları K3 - Yüzey işlemleri, kaplamalar ve temizleme
    5 Kaynak işlemleri K1 - Birleştirme ve montaj işlemleri K2 - Birleştirme işlemleri
    6 Lehimleme ve yapıştırma işlemleri K1 - Birleştirme ve montaj işlemleri K2 - Birleştirme işlemleri
    7 Mekanik birleştirme işlemleri K1 - Birleştirme ve montaj işlemleri K3 - Birleştirme işlemeleri ve donanımları
    8 Eklemeli imalat K1 - Hızlı prototipleme K3 - Hızlı prototipleme işlemleri
    9 Baskı devrelerin imalatı K1 - Baskı devrelerin işlenmesi K3 - Mikroelektronik aletlerin üretimi
    10 Mikro imalat ve nano imalat K1 - Mikro ve nano üretim teknolojileri K3 - Mikromekanik aletler ve sistemlerin üretimi ve nano üretim
    11 İmalat sistemlerinde otomasyon K1 - Üretim sistemleri için otomasyon teknolojileri K2 - Üretim sistemleri ve otomasyon
    12 Bütünleşik imalat sistemleri K1 - Bütünleşik üretim sistemleri K3 - Bilgisayarla bütünleşik üretim sistemleri
    13 İmalatın planlanması ve kontrol K1 - Üretim planlama ve kontrol K3 - Kalite güvencesi, test ve muayene
    14 Kalite kontrol ve muayene K1 - Kalite kontrol ve muayene K3 - Kalite güvencesi, test ve muayene
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster