ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri K-1
    2 Hijyen ve sanitasyon K-1
    3 Gıda kaynaklı tehlikeler K-1
    4 Mikrobiyoloji ve gıda kalitesi K-1
    5 Temizlik ve dezenfeksiyon K-1
    6 Su hijyeni K-1
    7 Gıda işletmelerinde hijyen K-1
    8 Gıda işletmelerinde sanitasyon K-1
    9 Personel hijyeni K-1
    10 Periyodik sağlık kontrolleri K-1
    11 İşletme giriş ve çıkışları K-1
    12 İşletme tuvalet ve temizlik alanları K-1
    13 Pest kontrolü K-1
    14 Dezenfektanlar K-1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster