Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ekonomi Biliminde Temel Kavramlar ve Ekonomik Modeller
|
|
2
|
Fiyat Sistemi ve Piyasa Fiyatının Oluşumu
|
|
3
|
Hayvansal Ürünlerin Arz ve Talep Özellikleri
|
|
4
|
İşletmecilikte Bazı Temel Kavram ve İlkeler I
|
|
5
|
İşletmecilikte Bazı Temel Kavram ve İlkeler II
|
|
6
|
İşletme, Tarım İşletmesi Kavramları ve Hayvancılık İşletmelerinin Tanımlanması
|
|
7
|
Hayvancılık İşletmelerinde Üretim Faktörlerinin Tedariki ve Üretim Planlaması
|
|
8
|
Hayvancılık İşletmelerinin Sermaye Yapıları ve Faaliyet Sonuçlarının Analizi I
|
|
9
|
Hayvancılık İşletmelerinin Sermaye Yapıları ve Faaliyet Sonuçlarının Analizi II
|
|
10
|
İşletme Ekonomisi
|
|
11
|
Hayvancılık İşletmelerinde Önemli Maliyet Unsurları ve Hayvansal Ürünlerin Maliyetlerinin Hesaplanması
|
|
12
|
Hayvancılığın Türkiye Ekonomisindeki Yeri, Önemi ve Sorunları
|
|
13
|
Hayvancılık Organizasyonları ve Türkiye?deki Hayvancılık Politikaları
|
|
14
|
Pazarlama ve Hayvansal Ürünlerin Pazarlanması
|
|