Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kanatlı Yetiştiriciliğinin Önemi, Tavukların Sınıflandırılması ve Özellikleri
|
K1: Bölüm 1-2
|
2
|
Tavuğun biyolojik yapısı , Tavukçuluk ürünleri
|
K1: Bölüm 3-4
|
3
|
Embriyo gelişimi ve Kuluçka, Kümesler ve Donanımları
|
K1: Bölüm 5-6
|
4
|
Etlik Piliç Yetiştiriciliği, Yumurta Tavuğu Yetiştiriciliği
|
K1: Bölüm 7-8
|
5
|
Damızlık Tavuk Yetiştiriciliği ve Islah
|
K1: Bölüm 9-10
|
6
|
Tavukların Beslenmesi
|
K1: Bölüm 11
|
7
|
Kazların Sınıflandırılması ve Özellikleri
|
K2: Bölüm 1
|
8
|
Kaz Yetiştiriciliği
|
K2: Bölüm 2-11
|
9
|
Hindilerin Sınıflandırılması ve Özellikleri
|
K3: Bölüm 1
|
10
|
Hindi Yetiştiriciliği
|
K3: Bölüm 2-5
|
11
|
Hindi Yetiştiriciliği
|
K3: Bölüm 6-9
|
12
|
Kanatlılarda Paraziter Hastalıklar
|
K1: Bölüm 12
|
13
|
Kanatlılarda Viral ve Bakteriyel Hastalıklar
|
K1: Bölüm 12
|
14
|
Kanatlı Hayvanlarda Aşılama Kanatlılarda Beslenme Hastalıkları
|
K1: Bölüm 12
|