ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Kanatlı Yetiştiriciliğinin Önemi, Tavukların Sınıflandırılması ve Özellikleri K1: Bölüm 1-2
    2 Tavuğun biyolojik yapısı , Tavukçuluk ürünleri K1: Bölüm 3-4
    3 Embriyo gelişimi ve Kuluçka, Kümesler ve Donanımları K1: Bölüm 5-6
    4 Etlik Piliç Yetiştiriciliği, Yumurta Tavuğu Yetiştiriciliği K1: Bölüm 7-8
    5 Damızlık Tavuk Yetiştiriciliği ve Islah K1: Bölüm 9-10
    6 Tavukların Beslenmesi K1: Bölüm 11
    7 Kazların Sınıflandırılması ve Özellikleri K2: Bölüm 1
    8 Kaz Yetiştiriciliği K2: Bölüm 2-11
    9 Hindilerin Sınıflandırılması ve Özellikleri K3: Bölüm 1
    10 Hindi Yetiştiriciliği K3: Bölüm 2-5
    11 Hindi Yetiştiriciliği K3: Bölüm 6-9
    12 Kanatlılarda Paraziter Hastalıklar K1: Bölüm 12
    13 Kanatlılarda Viral ve Bakteriyel Hastalıklar K1: Bölüm 12
    14 Kanatlı Hayvanlarda Aşılama Kanatlılarda Beslenme Hastalıkları K1: Bölüm 12
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster