Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri
|
K1/Bölüm 1
|
2
|
Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği tarihçesi
|
K1/Bölüm 1-K2/Bölüm 1
|
3
|
Dünya ekonomisinde koyun keçi yetiştiriciliğinin önemi
|
K1/Bölüm 2-K2/Bölüm 1
|
4
|
Koyun ırklarının sınıflandırılması
|
K1/Bölüm 3
|
5
|
Keçi ırklarının sınıflandırılması
|
K2/Bölüm 3
|
6
|
Küçükbaş hayvanlarda otlatma
|
K1/Bölüm 10-K2/Bölüm 12
|
7
|
Besin madde gereksinimleri
|
K1/Bölüm 7-K2/Bölüm 11
|
8
|
Damızlık seçimi
|
K1/Bölüm 4-K2/Bölüm 4
|
9
|
Koç-teke katımı
|
K1/Bölüm 5-K2/Bölüm 4
|
10
|
Gebelik, doğum ve kuzu-oğlak büyütme
|
K1/Bölüm 4-K2/Bölüm 4
|
11
|
Sağım, kırkım ve vücut bakımı
|
K1/Bölüm 6-K2/Bölüm 5
|
12
|
Küçükbaş barınakları
|
K1/Bölüm 9-K2/Bölüm 13
|
13
|
Ağıllar ve ekipmanlar
|
K1/Bölüm 9-K2/Bölüm 13
|
14
|
Koyun ve keçi sağlığının korunması
|
K1/Bölüm 14-K2/Bölüm 15
|