ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri
    2 Sağlık ve Beslenme
    3 Toplumda Beslenme Sorunları ve Nedenleri
    4 Yeterli ve Dengeli Beslenme İlkeleri Obozite ve Yol Açtığı Sorunlar
    5 Enerji Gereksinimi
    6 İdeal Boy ve Kilo Hesaplanması, Besin Grupları ve Besin Pramidi
    7 Besin Öğelerine Giriş Karbonhidratlar, Proteinler, Yağlar
    8 Vitaminler, Mineraller ve Su
    9 Vitaminler, Mineraller ve Su
    10 Hasta Beslenmesinde Genel İlkeler Standart Hastane Diyetleri Diyet Mutfağı- Hastayı Besleme ve Diyet
    11 Kardiyovasküler Hastalığı Olanlarda Beslenme
    12 Diyabette Beslenme
    13 Kanserli Hastalarda Beslenme
    14 Hastaya Yemek Yedirme
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster