ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Suyun önemi ve özellikleri, hidrolojik çevrim ve su bütçesi K1: 2. ünite
    2 İç suların sınıflandırılması K2: 3. ünite
    3 Su kirliliği kaynakları (noktasal) K2: 4. ünite
    4 Su kirliliği kaynakları (noktasal olmayan) K2: 4. ünite
    5 Su kalitesi parametreleri-1 K3: 3. ünite
    6 Su kalitesi parametreleri-2 K3: 3. ünite
    7 Kirlilik ve su kalitesi parametreleri genel değerlendirme K2: 7. ünite
    8 Su kirleticileri-1 K2: 5. ünite
    9 Su kirleticileri-2 K2: 6. ünite
    10 İçme ve kullanma sularının nitelikleri K2: 2. ünite
    11 Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-1 K1: 9. ünite
    12 Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-2 K1: 9. ünite
    13 Suların kullanımı ve su kalitesi, ulusal/uluslararası standartlar, Su Çerçeve Direktifi D1
    14 Su kirliliği, su kıtlığı, su krizi, kuraklık, iklim değişikliği gibi ulusal/küresel problemlerin çevre sağlığı üzerindeki etkileri K2: 30. ünite
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster