Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Suyun önemi ve özellikleri, hidrolojik çevrim ve su bütçesi
|
K1: 2. ünite
|
2
|
İç suların sınıflandırılması
|
K2: 3. ünite
|
3
|
Su kirliliği kaynakları (noktasal)
|
K2: 4. ünite
|
4
|
Su kirliliği kaynakları (noktasal olmayan)
|
K2: 4. ünite
|
5
|
Su kalitesi parametreleri-1
|
K3: 3. ünite
|
6
|
Su kalitesi parametreleri-2
|
K3: 3. ünite
|
7
|
Kirlilik ve su kalitesi parametreleri genel değerlendirme
|
K2: 7. ünite
|
8
|
Su kirleticileri-1
|
K2: 5. ünite
|
9
|
Su kirleticileri-2
|
K2: 6. ünite
|
10
|
İçme ve kullanma sularının nitelikleri
|
K2: 2. ünite
|
11
|
Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-1
|
K1: 9. ünite
|
12
|
Su kalitesinin belirlenmesinde temel yöntemler-2
|
K1: 9. ünite
|
13
|
Suların kullanımı ve su kalitesi, ulusal/uluslararası standartlar, Su Çerçeve Direktifi
|
D1
|
14
|
Su kirliliği, su kıtlığı, su krizi, kuraklık, iklim değişikliği gibi ulusal/küresel problemlerin çevre sağlığı üzerindeki etkileri
|
K2: 30. ünite
|