ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dersin tanıtımı: giriş, amaç ve öğrenim hedefleri K1 Bölüm 1
    2 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2, Bölüm 1
    3 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2 Bölüm 2
    4 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K2 Bölüm 3
    5 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K2 Bölüm 4
    6 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K2 Bölüm 5
    7 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K2 Bölüm 6
    8 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K3 Bölüm 2
    9 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K3 Bölüm 3
    10 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1, K3 Bölüm 4
    11 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2 Bölüm 7
    12 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2 Bölüm 8
    13 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2 Bölüm 9
    14 İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim K1,K2 Bölüm 10
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster