Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dünya ve Türkiye`de tütün üretimi ve ekonomik önemi
|
K1-BÖLÜM 1-2, K2 BÖLÜM 2
|
2
|
Tütün bitkisinin sistematiği ve coğrafi dağılımı
|
K1-BÖLÜM 2-3, K2-BÖLÜM 1
|
3
|
Tütün bitkisinin morfolojisi ve kalite özellikleri
|
K1-BÖLÜM 4-5, K2-BÖLÜM 4
|
4
|
Tütün yaprağının fiziksel ve kimyasal özellikleri
|
K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 5
|
5
|
Tütün tipleri ve bölge tütünleri
|
K1-BÖLÜM 7, K2-BÖLÜM 6
|
6
|
Tütün adaptasyonu
|
K1-BÖLÜM 9, K2-BÖLÜM 7
|
7
|
Tütün tarımı, bakım işleri, tepe kırma ve filiz alma
|
K1-BÖLÜM 10, K2-BÖLÜM 8
|
8
|
Tütünde hasat ve ipe dizim
|
K1-BÖLÜM 10, K2-BÖLÜM 8
|
9
|
Tütünde kurutma ve istifleme
|
K1-BÖLÜM 11, K2-BÖLÜM 9
|
10
|
Tütünde tavlama, işleme, denkleme ve fermantasyon
|
K1-BÖLÜM 13-16, K2-BÖLÜM 9
|
11
|
Anason yetiştiriciliği
|
K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 1-3
|
12
|
Şerbetçiotu yetiştiriciliği
|
K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 2-6
|
13
|
Çay ve haşhaş yetiştiriciliği
|
K1-BÖLÜM 6
|
14
|
Tütün ıslahı
|
K1-BÖLÜM 17
|