ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Dünya ve Türkiye`de tütün üretimi ve ekonomik önemi K1-BÖLÜM 1-2, K2 BÖLÜM 2
    2 Tütün bitkisinin sistematiği ve coğrafi dağılımı K1-BÖLÜM 2-3, K2-BÖLÜM 1
    3 Tütün bitkisinin morfolojisi ve kalite özellikleri K1-BÖLÜM 4-5, K2-BÖLÜM 4
    4 Tütün yaprağının fiziksel ve kimyasal özellikleri K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 5
    5 Tütün tipleri ve bölge tütünleri K1-BÖLÜM 7, K2-BÖLÜM 6
    6 Tütün adaptasyonu K1-BÖLÜM 9, K2-BÖLÜM 7
    7 Tütün tarımı, bakım işleri, tepe kırma ve filiz alma K1-BÖLÜM 10, K2-BÖLÜM 8
    8 Tütünde hasat ve ipe dizim K1-BÖLÜM 10, K2-BÖLÜM 8
    9 Tütünde kurutma ve istifleme K1-BÖLÜM 11, K2-BÖLÜM 9
    10 Tütünde tavlama, işleme, denkleme ve fermantasyon K1-BÖLÜM 13-16, K2-BÖLÜM 9
    11 Anason yetiştiriciliği K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 1-3
    12 Şerbetçiotu yetiştiriciliği K1-BÖLÜM 6, K2-BÖLÜM 2-6
    13 Çay ve haşhaş yetiştiriciliği K1-BÖLÜM 6
    14 Tütün ıslahı K1-BÖLÜM 17
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster