Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ekonomik öneme sahip bitkiler hakkında genel bilgiler
|
K1 K2
|
2
|
Buğdayın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
3
|
Arpa, çavdar, tritikale ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
4
|
Mısırın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
5
|
Pirincin ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
6
|
Sorgum ve kuşyemi ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
7
|
Pamuğun ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
8
|
Ayçiçeğinin ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
9
|
Susam ve Soyanın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştiriciliği
|
K1 YK2
|
10
|
Aspir ve Yer Fıstığının Ekonomik Önemi, bitki Özellikleri ve Yetiştiriciliği
|
K2 YK2
|
11
|
Ekonomik öneme sahip yağ bitkilerinin bitki özellikleri ve yetiştirilmesi
|
K1 K2 YK2
|
12
|
Ekonomik öneme sahip ilaç baharat bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği
|
K1 K2 YK2
|
13
|
Ekonomik öneme sahip nişasta ve şeker bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği
|
K1 K2 YK1 YK2
|
14
|
Ekonomik öneme sahip yem bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği
|
K1 K2 YK2
|