ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ekonomik öneme sahip bitkiler hakkında genel bilgiler K1 K2
    2 Buğdayın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    3 Arpa, çavdar, tritikale ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    4 Mısırın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    5 Pirincin ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    6 Sorgum ve kuşyemi ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    7 Pamuğun ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    8 Ayçiçeğinin ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    9 Susam ve Soyanın ekonomik önemi, bitki özellikleri ve yetiştiriciliği K1 YK2
    10 Aspir ve Yer Fıstığının Ekonomik Önemi, bitki Özellikleri ve Yetiştiriciliği K2 YK2
    11 Ekonomik öneme sahip yağ bitkilerinin bitki özellikleri ve yetiştirilmesi K1 K2 YK2
    12 Ekonomik öneme sahip ilaç baharat bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği K1 K2 YK2
    13 Ekonomik öneme sahip nişasta ve şeker bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği K1 K2 YK1 YK2
    14 Ekonomik öneme sahip yem bitkilerinin özellikleri ve yetiştiriciliği K1 K2 YK2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster