Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Serin iklim tahıllarının Dünyada ve Türkiyedeki ekonomik önemi
|
K1 Bölüm 1, K2 Bölüm 3.2
|
2
|
Serin iklim tahıllarının botanik özellikleri
|
K1 Bölüm 2, K2 Bölüm 3.5
|
3
|
Serin iklim tahıllarının adaptasyonu, sıcaklık, nem ve toprak istekleri-I
|
K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3.4
|
4
|
Serin iklim tahıllarının adaptasyonu, sıcaklık, nem ve toprak istekleri-II
|
K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3.4
|
5
|
Serin iklim tahıllarında kök ve kardeşlenme, toprak üstü organları-I
|
K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 3.5
|
6
|
Serin iklim tahıllarında kök ve kardeşlenme, toprak üstü organları-II
|
K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 3.5
|
7
|
Serin iklim tahıllarının standardizasyonu ve kalite faktörleri-I
|
K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 3.5
|
8
|
Serin iklim tahıllarının standardizasyonu ve kalite faktörleri-II
|
K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 3.5
|
9
|
Serin iklim tahıllarının depolanması
|
K1 Bölüm 6, K2 Bölüm 3.5
|
10
|
Buğday yetiştiriciliği
|
K1 Bölüm 7, K2 Bölüm 3.6
|
11
|
Arpa yetiştiriciliği
|
K1 Bölüm 8, K2 Bölüm 3.7
|
12
|
Yulaf yetiştiriciliği
|
K1 Bölüm 9, K2 Bölüm 3.8
|
13
|
Çavdar yetiştiriciliği
|
K1 Bölüm 10, K2 Bölüm 3.9
|
14
|
Tritikale yetiştiriciliği
|
K1 Bölüm 11, K2 Bölüm 3.10
|