ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Serin iklim tahıllarının Dünyada ve Türkiyedeki ekonomik önemi K1 Bölüm 1, K2 Bölüm 3.2
    2 Serin iklim tahıllarının botanik özellikleri K1 Bölüm 2, K2 Bölüm 3.5
    3 Serin iklim tahıllarının adaptasyonu, sıcaklık, nem ve toprak istekleri-I K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3.4
    4 Serin iklim tahıllarının adaptasyonu, sıcaklık, nem ve toprak istekleri-II K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3.4
    5 Serin iklim tahıllarında kök ve kardeşlenme, toprak üstü organları-I K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 3.5
    6 Serin iklim tahıllarında kök ve kardeşlenme, toprak üstü organları-II K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 3.5
    7 Serin iklim tahıllarının standardizasyonu ve kalite faktörleri-I K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 3.5
    8 Serin iklim tahıllarının standardizasyonu ve kalite faktörleri-II K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 3.5
    9 Serin iklim tahıllarının depolanması K1 Bölüm 6, K2 Bölüm 3.5
    10 Buğday yetiştiriciliği K1 Bölüm 7, K2 Bölüm 3.6
    11 Arpa yetiştiriciliği K1 Bölüm 8, K2 Bölüm 3.7
    12 Yulaf yetiştiriciliği K1 Bölüm 9, K2 Bölüm 3.8
    13 Çavdar yetiştiriciliği K1 Bölüm 10, K2 Bölüm 3.9
    14 Tritikale yetiştiriciliği K1 Bölüm 11, K2 Bölüm 3.10
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster