ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ayçiçeği, kullanım alanları, orijini,üretim ve ticareti
    2 Ayçiçeğinin taksonomisi, yabani ve kültür türleri
    3 Ayçiçeğinin adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri; toprak işleme, gübreleme ve ekim nöbeti
    4 Ayçiçeği yetiştirme teknikleri; ekim, bakım ve hasat işlemleri
    5 Ayçiçeği ıslahı
    6 Soyanın adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri
    7 Soya ıslahı
    8 Arasınav
    9 Kolzanın yetiştirme teknikleri
    10 Kolzanın ıslahı
    11 Yerfıstığının yetiştirme teknikleri ve ıslahı
    12 Susamın yetiştirme teknikleri ve ıslahı
    13 Aspirin yetiştirme teknikleri ve ıslahı
    14 Haşhaşın yetiştirme tekniği ve ıslahı
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster