Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ayçiçeği, kullanım alanları, orijini,üretim ve ticareti
|
|
2
|
Ayçiçeğinin taksonomisi, yabani ve kültür türleri
|
|
3
|
Ayçiçeğinin adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri; toprak işleme, gübreleme ve ekim nöbeti
|
|
4
|
Ayçiçeği yetiştirme teknikleri; ekim, bakım ve hasat işlemleri
|
|
5
|
Ayçiçeği ıslahı
|
|
6
|
Soyanın adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri
|
|
7
|
Soya ıslahı
|
|
8
|
Arasınav
|
|
9
|
Kolzanın yetiştirme teknikleri
|
|
10
|
Kolzanın ıslahı
|
|
11
|
Yerfıstığının yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
|
12
|
Susamın yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
|
13
|
Aspirin yetiştirme teknikleri ve ıslahı
|
|
14
|
Haşhaşın yetiştirme tekniği ve ıslahı
|
|