ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş, dersin tanıtımı ve kapsamı K1 K2 K3
    2 Ayçiçeği, kullanım alanları, orijini,üretim ve ticareti K1 K2 K3
    3 Ayçiçeğinin taksonomisi, yabani ve kültür türleri K1 K2 K3
    4 Ayçiçeğinin adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri; toprak işleme, gübreleme ve ekim nöbeti K1 K2 K3
    5 Ayçiçeği yetiştirme teknikleri; ekim, bakım ve hasat işlemleri K1 K2 K3
    6 Ayçiçeği ıslahı K1 K2 K3
    7 Soyanın adaptasyonu ve yetiştirme teknikleri K1 K2 K3
    8 Soya ıslahı K1 K2 K3
    9 Kolzanın yetiştirme teknikleri K1 K2 K3
    10 Kolzanın ıslahı K1 K2 K3
    11 Yerfıstığının yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 K2 K3
    12 Susamın yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 K2 K3
    13 Aspirin yetiştirme teknikleri ve ıslahı K1 K2 K3
    14 Haşhaşın yetiştirme tekniği ve ıslahı K1 K2 K3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster