ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yemeklik tane baklagillerin ekonomik durumu K1 K2 K3
    2 Yemeklik tane baklagillerin , ekim nöbeti, insan ve hayvan beslenmesindek yeri K1 K2 K3
    3 Yemeklik tane baklagil bitkilerinin sistematiği K1 K2 K3
    4 Yemeklik tane baklagil bitkilerinin genel adaptasyon istekleri K1 K2 K3
    5 Biyolojik azot fiksasyonu K1 K2 K3
    6 Bakteri aşılama K1 K2 K3
    7 Yemeklik tane baklagil bitkilerinin pişme ve depolama özelliklerinin incelenmesi K1 K2 K3
    8 Yemeklik tane baklagil bitkilerinin pişme ve depolama özelliklerinin incelenmesi K1 K2 K3
    9 Nohut bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    10 Mercimek bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    11 Bakla bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    12 Bezelye bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    13 Fasulye bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    14 Börülce bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi K1 K2 K3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster