Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Yemeklik tane baklagillerin ekonomik durumu
|
K1 Bölüm 1
YK1, YK2
|
2
|
Yemeklik tane baklagillerin , ekim nöbeti, insan ve hayvan beslenmesindek yeri
|
K1 Bölüm 2
YK1, YK2
|
3
|
Yemeklik tane baklagil bitkilerinin sistematiği
|
K1 Bölüm 3
YK1, YK2
|
4
|
Yemeklik tane baklagil bitkilerinin genel adaptasyon istekleri
|
K1 Bölüm 4
YK1, YK2
|
5
|
Biyolojik azot fiksasyonu
|
K1 Bölüm 5
YK1, YK2
|
6
|
Bakteri aşılama
|
K1 Bölüm 6
YK1, YK2
|
7
|
Yemeklik tane baklagil bitkilerinin pişme ve depolama özelliklerinin incelenmesi
|
K1 Bölüm 7
YK1, YK2
|
8
|
Yemeklik tane baklagil bitkilerinin pişme ve depolama özelliklerinin incelenmesi
|
K1Bölüm 8
YK1, YK2
|
9
|
Nohut bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 9
YK1, YK2
|
10
|
Mercimek bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 10
YK1, YK2
|
11
|
Bakla bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 11
YK1, YK2
|
12
|
Bezelye bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 11
YK1, YK2
|
13
|
Fasulye bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 12
YK1, YK2
|
14
|
Börülce bitkisinin adaptasyon ve yetiştiricilik bilgilerinin verilmesi
|
K1 Bölüm 13
YK1, YK2
|