Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Tütünün ekonomik önemi, kökeni ve dünyaya yayılışı
|
|
2
|
Tütünün üretimi, ithalatı ve ihracatı
|
|
3
|
Tütün tüketimi ve stoklar
|
|
4
|
Tütünün bitkisel özellikleri
|
|
5
|
Türk tütün çeşitleri ve tütün tarımı
|
|
6
|
Tütünde olgunluk, kırım ve kurutma
|
|
7
|
Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası
|
|
8
|
Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası
|
|
9
|
Tütünün imalatta işlenmesi (mamul denk işlemesi) ve fermantasyonu
|
|
10
|
Şerbetçi otunun ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
|
|
11
|
Çayın ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
|
|
12
|
Kişnişin bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
|
13
|
Kimyonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
|
14
|
Anasonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
|
|