ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tütünün ekonomik önemi, kökeni ve dünyaya yayılışı
    2 Tütünün üretimi, ithalatı ve ihracatı
    3 Tütün tüketimi ve stoklar
    4 Tütünün bitkisel özellikleri
    5 Türk tütün çeşitleri ve tütün tarımı
    6 Tütünde olgunluk, kırım ve kurutma
    7 Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası
    8 Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası
    9 Tütünün imalatta işlenmesi (mamul denk işlemesi) ve fermantasyonu
    10 Şerbetçi otunun ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
    11 Çayın ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı
    12 Kişnişin bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
    13 Kimyonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
    14 Anasonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster