ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tütünün ekonomik önemi, kökeni ve dünyaya yayılışı K1 K2 K3
    2 Tütünün üretimi, ithalatı ve ihracatı K1 K2 K3
    3 Tütün tüketimi ve stoklar K1 K2 K3
    4 Tütünün bitkisel özellikleri K1 K2 K3
    5 Türk tütün çeşitleri ve tütün tarımı K1 K2 K3
    6 Tütünde olgunluk, kırım ve kurutma K1 K2 K3
    7 Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası K1 K2 K3
    8 Tütünlerin işlenmesi, denklenmesi, bakımı, piyasaya arzı ve mübaayası K1 K2 K3
    9 Tütünün imalatta işlenmesi (mamul denk işlemesi) ve fermantasyonu K1 K2 K3
    10 Şerbetçi otunun ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı K1 K2 K3
    11 Çayın ekonomik önemi, bitkisel özellikleri, tarımı ve hasadı K1 K2 K3
    12 Kişnişin bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı K1 K2 K3
    13 Kimyonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı K1 K2 K3
    14 Anasonun bitkisel özellikleri, adaptasyonu, tarımı ve hasadı K1 K2 K3
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster