Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Bitkilerde hastalık olgusu ve temel kavramlar, hastalık etmenleri, ekonomik önemleri ve tarihçe,
Yabancı otlar ve mücadele yöntemleri
|
|
2
|
Tahıllardaki fungal hastalıklar (Kök ve kök boğazı hastalıkları)
|
|
3
|
Tahıllardaki fungal hastalıklar (Gövde ve yaprak hastalıkları)
|
|
4
|
Tahıllardaki fungal hastalıklar (Başak hastalıkları)
|
|
5
|
Tahıllardaki bakteriyel ve viral hastalıklar
|
|
6
|
Pamuk hastalıkları
|
|
7
|
Ayçiçeği hastalıkları
|
|
8
|
Arasınav
|
|
9
|
Patateslerdeki fungal ve bakteriyel hastalıklar
|
|
10
|
Patateslerdeki virüs hastalıkları
|
|
11
|
Tütünlerdeki fungal ve bakteriyel hastalıklar
|
|
12
|
Tütünlerdeki virüs hastalıkları
|
|
13
|
Şeker pancarı hastalıkları
|
|
14
|
Laboratuvar ve arazideki teşhis ve tanıda izlenecek yollar, Ders konularının genel değerlendirmesi
|
|