Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Bitkilerde hastalık, temel kavramlar ve ekonomik önemi
|
K1 YK1 YK3
|
2
|
Bitkilerde hastalık kavramı ve hastalık oluşumunu etkileyen faktörler
|
K1 YK1 YK3
|
3
|
Bitkilerde hastalık gelişimi
|
K1 YK1 YK3
|
4
|
Fungusların neden olduğu bitki hastalıkları
|
K1 YK1 YK3
|
5
|
Bakteri ve virüslerin neden olduğu bitki hastalıkları
|
K1 YK1 YK3
|
6
|
Tahıl hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
7
|
Pamuk hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
8
|
Ayçiçeği hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
9
|
Patates hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
10
|
Şekerpancarı hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
11
|
Tütün hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
12
|
Yemeklik Baklagil hastalıkları (fungal, bakteriyel, viral) ve mücadele yöntemleri
|
K2 K4 K5 YK4
|
13
|
Yabancı otlar ve mücadele Yöntemleri
|
K6 YK2
|
14
|
Bitki Hastalıkları ile Mücadele Yöntemleri
|
K3 K7
|