ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tohumluk ile ilgili temel kavramlar K1 - Bölüm 1
    2 Dünya ve Türkiye`de tohumculuk K1- Bölüm 1 K2 - Bölüm 1
    3 Bitkilerde üreme ve tohumluk K1- Bölüm 2 K3- Bölüm 2
    4 Tohumluk üretiminde ekolojik faktörler K1- Bölüm 3 K2- Bölüm 3
    5 Tohum yapısı, tohum çeşitleri ve tohumda aranan özellikler K1- Bölüm 4
    6 Tohumların elde edilmesi ve tohum ekimi K1- Bölüm 4 K3- Bölüm 4
    7 Tohum çimlenmesi, çimlenme tipleri ve çimlendirmede etkili faktörler K1- Bölüm 5 K2- Bölüm 5
    8 Tohum dormansisi ve giderme yöntemleri K1- Bölüm 6 K2- Bölüm 6
    9 Tohumluk üretimi - I (Koruma, izolasyon, tohum yatağı hazırlama, tohumluk ve aşılanması) K1- Bölüm 7 K3- Bölüm 7
    10 Tohumluk üretimi - II (Ekim zamanı ve yöntemleri, ayıklama, yabancı bitki kontrolü, gübreleme, sulama ve tamamlayıcı tozlama) K1- Bölüm 8 K2- Bölüm 8
    11 Tohumlukların işlenme teknikleri -I (Kurutma, işlenme ve ayrılma) K1- Bölüm 9 K2- Bölüm 8
    12 Tohumlukların işlenme teknikleri - II (Tohum kaplama, delintasyon, paketleme) K1- Bölüm 10 K2-Bölüm 9
    13 Tohumların depolanması K1- Bölüm 11
    14 Endüstri bitkileri, tahıllar ve yemeklik baklagillerde tohumluk üretim esasları K1- Bölüm 12
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster