ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Balıkların genel morfolojik özellikleri, K1,K2
    2 Balıkların duyu organları, kas sistemleri, deri ve pullar, K1,K2
    3 Dolaşım ve sindirim sistemi, K1,K2
    4 Boşaltım ve üreme sistemi, K1,K2
    5 Balıkların yaşam evreleri, K1,K2
    6 Beslenme davranışları ve göç, K1,K2
    7 Tatlı su ekolojisi ve tatlı su balıkları sistematiği, K1,K2
    8 Akarsu ve göllerde üretkenlik hesaplaması, K1,K2
    9 Akuatik ortamların bozulmasına neden olan etkenler K1,K2
    10 Balık üretim kavramları K1,K2
    11 Serin su balıkları (öncelikle alabalık) üretimi, K1,K2
    12 Ilık su balıkları (sazan) üretimi, K1,K2
    13 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-1 K1,K2
    14 İçsu alanı balıklandırılma teknikleri-2 K1,K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster