Prerequisites
|
There is no prerequisite for this course.
|
Language of Instruction
|
Turkish
|
Responsible
|
Dr. Lecturer Gonul GOKER
|
Instructors
|
-
|
Assistants
|
Lecturers of the department.
|
Resources
|
R1. Kozak, M. A. (2017). Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi, 11. Baskı, Ankara: Detay Yayıncılık
R2. Perçin, N., Ş. (2019) Kat Hizmetleri Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını
|
Supplementary Book
|
AR1. Kurgun, H. (2010). Konaklama İşletmelerinde Odalar Bölümü Yönetimi Modern Yönetim Yaklaşımları ve Gelir Yönetimi, 3. Baskı, Ankara: Detay Yayıncılık.
AR2. Sezgin, O. M. (2000). Uygulamalı ve Açıklamalı Konaklama İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi, 1. Baskı, Ankara: Gazi Kitabevi.
AR3. Seymen, O. A., Erdem, B. & Gül, M. K. (2014). Konaklama İşletmelerinde Çağdaş Kat Hizmetleri Yönetimi (Örnek Kat Hizmetleri Otomasyon Modülü), 5. Baskı, Ankara: Detay Yayıncılık.
AR4. Yılmaz, Y. & Yılmaz, B. (2014). Konaklama İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi, 1. Baskı, Ankara: Detay Yayıncılık.
|
Goals
|
Learns housekeeping organization structure. Have knowledge of the duties and responsibilities of all personnel involved in the housekeeping organization.
|
Content
|
Students with will be processed in the form of training to face the contents of this course Definition and Organization of the Housekeeping Department, Personnel Affairs in the Housekeeping Department, Planning in the Housekeeping Department, Information Flow in the Housekeeping Department, Control in the Housekeeping Department, Budgeting of Housekeeping Department, Materials Used in the Housekeeping Department, Cleaning in the Housekeeping Department, Hygiene in the Housekeeping Department, Security in the Housekeeping Department, Improvement of Customer Room and Laundry Management of topics will be covered.
|