|
Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
|
1
|
Covid-19 salgını sonrası turizm ve turist rehberliği
|
M1
|
|
2
|
Turist rehberlerinin duygusal zeka ile rehberlik stilleri ilişkisi
|
M2
|
|
3
|
Turist rehberlerinin kullandığı bilgi kaynakları
|
M3
|
|
4
|
Turist rehberliğinde hikayeleştirme ve mekanların tüketimi
|
M4
|
|
5
|
Turist rehberlerine yönelik e-şikayetlerin analizi
|
M5
|
|
6
|
Beden dili ve kullanımı
|
WS1
|
|
7
|
Beden dili ve turist rehberliğinde kullanımı
|
M7
|
|
8
|
Beden dili ve turist rehberliğinde kullanımı
|
M7
|
|
9
|
Tur yönetimi kavramı ve önemi
|
K2- BÖLÜM -1
|
|
10
|
Tur çeşitleri ve tur organizasyonunda görev alan personel
|
K1-BÖLÜM-8 VE K2-BÖLÜM-2
|
|
11
|
Turizm talebi ve paket tur talebi
|
K2-BÖLÜM-3
|
|
12
|
Türkiye`de en yaygın olarak uygulanan turlara örnekler
|
WS2
|
|
13
|
Turist rehberlerinin kişisel gelişimi ve mesleki donanımı
|
M6
|
|
14
|
Turist rehberliğinde foodie özelliğinin önemi
|
T1
|